Stel bij de Londen Tower Bridge

3 last-minute tips om Valentijn in Londen te vieren

Engeland | Geen reacties

Hoewel Parijs beschouwd wordt als de stad van de liefde vind je de meest iconische koppels in Londen, denk maar aan Romeo en Juliet of Will en Kate! De gezelligheid die je hier vindt, doet vrijwel iedereen smelten en om die reden heb ik de volgende drie attracties alvast uitgetest voor jullie. Hier zijn ze:

  1. Afternoon tea in het Bloomsbury hotel

High Tea in Londen
Toegegeven, het feit dat ik een enorme Virginia Woolf fan ben is deels de reden waarom dit mijn favoriete plaats is om van een afternoon tea te genieten. Toch kan ik garanderen dat chef Paul O’Brien er iedere keer in slaagt om deze fantastische Britse traditie in ere te houden. Er is verse thee en koffie, een uitgebreide keuze aan sandwiches, verrukkelijke scones met confituur en room en vers gebakken cakes. Bovendien bevind je je in een prachtige omgeving, vlakbij het British Museum en Russell Square.

Tip: Verken het Bloomsbury hotel na de afternoon tea en bezoek het (verwarmde) Dalloway terras waar je kunt proeven van de beroemde Mrs Dalloway Champagne Cocktail, gemaakt uit Courvoisier Cognac, bruine suiker, Angostura Bitters en Perrier-Jouët. Smullen maar!

  1. Thames Dinner Cruise

Wanneer je aan boord gaat van City Cruises’ prachtige boot wordt je onmiddellijk begroet met een glas bubbels (en die kunnen we altijd wel gebruiken, niet?). Tijdens deze 3 uur durende tour kun je genieten van prachtige uitzichten, zoals Houses of Parliament en Big Ben, Tower Bridge, the Shard, St Paul’s Cathedral en zoveel meer! Bovendien kun je genieten van een verrukkelijk 4-gangenmenu (vegetarische optie is ook beschikbaar) en een halve fles wijn per persoon. Tenslotte is er live-entertainment aanwezig die doorheen de rondvaart prachtige serenades zingen.

Tip: Ga na het etentje naar boven om van het uitzicht te genieten en enkele unieke foto’s te nemen.

5x Valentijnsdag in Londen Lees ook: 5x Valentijnsdag in Londen >>

  1. The View from the Shard

Het uitzicht vanaf de Shard is spectaculair, het is het hoogste gebouw in Londen en 310m hoog! Bovendien kun je met twee de drukte even ontsnappen en naar de 72ste verdieping gaan waar er zich een open-air platform bevindt. De Shard biedt naast standaard tickets ook ‘Shard & Champagne’ tickets aan waarbij je een glas Lanson Standard Black Label Champagne ontvangt.

Tip: the Shard beschikt ook over fantastische restaurants, zoals Aqua Shard die Britse maaltijden aanbiedt of Hutong waar je kunt genieten van verrukkelijk chinees eten. Heb je meer zin in een drankje? Bezoek dan Gong en zij maken graag een cocktail voor je klaar.

Romantisch naar Londen?

Jouw trip naar Londen nóg romantischer beginnen? Ga per ferry en trein naar Londen,  en geniet van al het comfort aan boord en een romantisch diner met adembenemend uitzicht op zee…