5 leukste activiteiten met Pasen in Engeland

Engeland | Geen reacties

Konijnen in de Londense parken, Paaseieren, chocola en heel veel eieren of chocolade eieren… Dat betekent maar één ding; Pasen staat voor de deur! En wat is er nu leuker dan Pasen in Engeland te vieren? Het land van Bacon and Eggs viert Pasen ieder jaar op veel verschillende manieren. We zochten de 5 leukste activiteiten tijdens de paasvakantie in Engeland voor jou op, vrolijk Pasen!

5x Paaseieren zoeken in Londen Lees ook: 5x Paaseieren zoeken in Londen >>

1. Paasbiscuits versieren met een Chef

Maak een bijzonder Paasbiscuit samen met de Chef van het Rooftop Restaurant van het Royal Shakespeare Theatre. Een activiteit voor de hele familie, geen boeking nodig en slechts £2.50 per biscuit! Versieren kan op donderdag 24 maart of woensdag 30 maart tussen 11.00-12.00u. Geen zin om biscuits te versieren? Je kunt ook meedoen aan de Shakespeare Egg Hunt!

2. Paaseieren zoeken in Kew Gardens

Kew Gardens in Londen heeft genoeg activiteiten voor de hele dag! Verken het Lindt chocolade parcours dat door de hele tuin loopt, hoe chocolade vanuit de cacao planten van Bolivia tot chocola worden gemaakt of één van de vele andere chocolade ervaringen in de prachtige tuinen die volop in lentekleuren staan.

3. Cadbury Easter Egg Trail

De jaarlijkse Cadbury Easter Egg Trail op National Trust eigendommen en landgoed in Engeland, Wales en Noord-Ierland keert ook dit jaar terug in maart. Ontdek kastelen, historische huizen, bossen en kustlijnen in één van de 250 National Trust landgoeden als gastheer van de Easter Egg Hunt. Gezinnen kunnen hun jonge ontdekkingsreizigers in de prachtige, natuurlijke omgevingen laat zoeken naar Cadbury’s chocolade.

4. Paaseieren zoeken in een doolhof

Bij het Traquair House in de Schotse plaats kun je tijdens de ‘Eggstravaganza’ op een wel heel bijzondere manier naar Paaseieren zoeken! Traquair, oudste bewoonde huis van Schotland, verstopt jaarlijks meer dan 5.500 mini eieren in zijn doolhof! Dit is de grootste Paasei zoektocht van Schotland. Er zijn natuurlijk nog meer activiteiten, veel zoekplezier! 

5. Pasen in het Handel House Londen

In het Handel House in Londen komen de muziekcultuur en Pasen bij elkaar. Het familievriendelijke Paas evenement staat vol met activiteiten waaronder een Paasei parcours. Natuurlijk speelt de muziek van een van ‘s werelds grootste componisten -George Frideric Handel-  een grote rol tijdens de activteiten in het Handel House.