Valentijn tips om te geven of te doen

5 tips om te doen of geven tijdens Valentijnsdag

Engeland | Geen reacties

Is Valentijnsdag een commerciële stunt of een viering van liefde? Het kan een beetje controversieel zijn. Zijn reputatie als een Amerikaanse wenskaartvakantie is in sommige opzichten terecht, maar bij Stena Line bekijken we graag het grotere geheel. Eerlijk gezegd zijn we dol op Valentijnsdag en wat het betekent – we grijpen graag elke gelegenheid aan om de focus op liefde te leggen. Hier zijn 5 leuke tips voor dingen om te doen en te geven deze Valentijnsdag.

Wil je dit jaar iets speciaals doen? We hebben nagedacht over slimme manieren om normale routines te doorbreken, nieuwe herinneringen te creëren en je geliefde heel speciaal te laten voelen.

Weekendje weg in een huisje met zeezicht

Weekendje weg in huisje met zeezicht

Richt je op een plek waar je je echt kunt ontspannen en concentreren op elkaars gezelschap. Een plek waar je geen last hebt van auto’s, metro’s of hordes drukke mensen. We raden je aan op zoek te gaan naar een leuke kleine plek waar het rustiger leven heerst.

Winter is eigenlijk een geweldige tijd om een ​​dorp aan zee te bezoeken, want er is niets zo romantisch als warm en gezellig bij het haardvuur te zitten terwijl je uitkijkt over een majestueuze winterzee. Sommige restaurants en activiteiten zijn misschien gesloten voor het seizoen, maar dat maakt niet uit: zo heb je meer tijd voor jullie elkaar en minder gezelschap op dat ene plekje of in dat gezellige restaurantje…

Een culinair avontuur

Stel aan boord dineren

Waarom probeer je niet eens een nieuwe culinaire ervaring in plaats van in het restaurant verderop in de straat te dineren? Volg samen een wijn-, kaas- of kookcursus. Zoek een workshop waar je leert om Thais eten te koken, bonbons te maken of te werken met de producten uit het seizoen.

Als je all-in gaat met de klassieke romantiek, zoek dan een prachtig restaurant in een andere stad en maak er een hele nacht van. Doe wat onderzoek en je komt absoluut een aantal echt goede restaurants tegen, met of zonder Michelin-sterren.

De loveboat!

Samen aan boord van de Loveboat

Wist je dat een aantal Stena Line-schepen waaronder de Stena Saga, Stena Superfast VII & Stena Superfast VIII volwaardige spa’s aan boord hebben? Ja, écht waar. Je kunt ontspannen in een hot tub terwijl je de zee voorbij ziet glijden. Boek massages, kom tot rust in de sauna, doe een dutje op een ligstoel en drink champagne. Begint het al te kriebelen?

Psst! Er zijn ook romantische hutten aan boord die een panoramisch uitzicht op de zee bieden. Als je je helemaal op je gemak wil voelen… sommige van de luxe hutten hebben een eigen bubbelbad! Als je geliefde iets voor de zee heeft, kan dit de ideale Valentijnsverrassing zijn.

Liefdescadeaus voor jouw liefde

Top5 parfums voor hem en haar aan boord

Waarom worden parfums als romantische geschenken beschouwd? Nou, als ze op de juiste manier worden gedragen, kunnen alleen degenen die dichtbij staan ​​een vleugje krijgen. Zoek een geur op naar jouw smaak en je hebt je cadeau! Om je een beetje op weg te helpen delen we onze top 5 parfums voor hem en haar uit onze on board shop.

En wat dacht je van chocolade – waarom wordt het geassocieerd met liefde? Het draait allemaal om chemie. Tussen van de fluwelen, melige textuur, sluimert een chemische stof genaamd fenylethylamine (het liefdesmolecuul). Dit is dezelfde stof als de stof die in onze hersenen wordt vrijgegeven wanneer we verliefd zijn. Om in de Valentijns mentaliteit te komen, zal een geschenk van chocolade helpen!

Als je geliefde noch een geur noch een suikermens is, wat dacht je van een flesje met hun favoriete drankje? Een whisky die ze nog nooit hebben geprobeerd, een nieuwe gin … dit kan een ideaal geschenk zijn, vooral voor de sceptici van de Valentijnsdag die er zijn.

Geen romantische partner? Vier de liefde met vrienden!

Vier de liefde met vrienden

Liefde komt in alle vormen, en het verdient om gevierd te worden! Vier de vrienden in je leven door een leuk diner of weekendje weg te plannen.

Voor de dames wordt het steeds populairder om iets leuks en sprankelend samen te doen op “Galentine’s Day” op 13 februari. We zijn grote fans. Nogmaals, elke kans die we krijgen om liefde te verspreiden, rozen te ruiken en chocolade te eten is prima voor ons!

Ik hoop dat je met tenminste één van onze 5 tips voor het vieren van Valentijnsdag uit de voeten kunt. Verras je lieveling op de dag van de liefde. Geniet ervan!