Disney Store Londen

5x bijzondere winkels voor kids in Londen

Engeland | Geen reacties

Kinderen mee naar Londen? Dat kan gemakkelijk! Aan boord van onze ferry vermaken ze zich prima en eenmaal in Londen zijn er een aantal winkels die je met kinderen moet bezoeken… Van de grootste Lego- en M&M’s winkel ter wereld tot de beste speelgoedwinkel ter wereld, we zetten onze top 5 favoriete winkels voor kinderen in Londen op een rijtje: 

Shoppen met kinderen in Londen Lees ook: Shoppen met kinderen in Londen >>

1. Hamleys

Speelgoedwinkel Hamleys vind je op Oxford Street en is een must als je met kinderen naar Londen gaat…

2. Lego Store Londen

De grootste Lego winkel ter wereld staat in Londen, op Leicester Square om precies te zijn. Als je hier niet slaagt… 😉

 

3. Disney Store

Wie is er niet opgegroeid met Disney films en figuren? Disney heeft 3 winkels in Londen aan Oxford Street, in het Westfield shopping center en aan Westfield Stratford.

 

4. M&M’s World

In 2011 opende de eerste M&M’s World buiten Amerika in Londen. De M&M winkel aan Leicester Square in het centrum van Londen is met zijn 35.000 m² ook gelijk de grootste snoepwinkel ter wereld… Eat your heart out!

 

5. Science Museum Shop

Het Science Museum is meer dan de moeite waard om te bezoeken met kinderen, net als de Science Museum Shop! Creatieve kinderen van alle leeftijden zullen dol zijn op deze winkel, met leuke gadgets, praktische kits en tech- en wetenschappelijk speelgoed.

 

6. Harry Potter Shop

Gek op Harry Potter? Dan is de magische winkel van Harry Potter jouw walhalla! Naast verzamelobjecten als toverstokken en tijdverdrijvers heeft de winkel bij Platform 9 3/4 op Kings Cross Station ook bordspellen en mokken…

 

MiniCruise naar Londen

Kinderen aan boord Stena Line

Je bezoek aan Londen met kinderen écht bijzonder maken? Maak een MiniCruise naar Londen en laat de kinderen onze ferry ontdekken! Spot bruinvissen, speel in onze kinderhoek of laat de tieners los in Teen Town. Iedereen toe aan wat meer rust? Pak een film mee in de bioscoop of relax in onze comfortabele hutten met uitzicht op zee! Dát is pas een bijzondere ervaring, en dan moet het avontuur in Londen nog beginnen… Zien we je aan boord?