5x Paaseieren zoeken in Londen

Engeland | Geen reacties

Aan eieren geen tekort in Londen, de hoofdstad van het land van Bacon and Eggs. Ook met Pasen zal je dit ervaren! Vier je Pasen in Londen met de familie? Ga dan zeker paaseieren zoeken op één van de vele leuke locaties of help zoeken naar de verloren eenden!

5 leukste activiteiten met Pasen in Engeland Lees ook: 5 leukste activiteiten met Pasen in Engeland >>

1. Battersea Park in Londen

In Battersea Park in Londen kun je tijdens het paasweekend op zoek naar paaseieren. Er worden zelfs gekleurde paaseieren verstopt in de verblijven van sommige dieren. Doe mee aan de quiz tijdens het paaseieren zoeken en wie weet win jij een leuke prijs! Kosten £ 1.50 + gebruikelijke toegangsprijs (inclusief prijs)

2. Bank of England Museum

Breng tijdens de paasvakantie een bezoekje aan het Bank of England Museum voor leuke paasactiviteiten voor het hele gezin. Ergens in het museum is een gigantisch gouden ei verborgen en drie kleine kuikens. Volg de speurtocht door het museum om te zien of je ze kunt vinden. Ieder kind dat deelneemt krijgt sowieso een chocolade ei. Liever creatief bezig? Laat de kinderen een masker versieren van hun favoriete dier.

3. Handel House

Het Handel House heeft tijdens het paasweekend verschillende familie activiteiten voor jong en oud. Ga paaseieren zoeken of doe mee aan een van de andere activiteiten. Natuurlijk is er ook live muziek!

4. Ham House and Garden

Rondom het Ham House is een speciaal parcours door de tuinen aangelegd. Zoek de paaseieren en win een Cadbury paasei! Daarnaast zijn er nog meer activiteiten gerelateerd aan pasen.

5. Duck Hunt bij London Wetland Centre

eendjes-zoeken-wetland-centre

Genoeg paaseieren gezocht tijdens het paasweekend, of op zoek naar een andere leuke activiteit? Help het London Wetland Centre hun verdwenen eendjes te vinden! De eenden hebben zich vermomd als de eenden die in het Wetland Centre wonen, dus volg het Pasen eenden parcours door het prachtige natuurgebied om de verloren eendjes terug te vinden. Als je ze allemaal hebt gespot maak je kans op een Cadbury Freddo kikker! Daarnaast kun je ook je eigen LEGO eendje bouwen en mee naar huis nemen (OP=OP, £ 5,00 per model).