Lage koers Britse pond!

6x profiteren van lage Britse pond!

Engeland | Geen reacties

De historisch lage Britse pond is goed nieuws voor iedereen die naar Engeland wil. Zo is een paar sneakers in als snel zo’n € 40,- voordeliger dan vorig jaar en bespaar je al een kleine € 0,50 per kop koffie! Klinkt dat niet als muziek in de oren? Ik geef je graag 5 tips om optimaal te profiteren van de lage Engelse pond.

Lage Britse pond: Londen nog nooit zó goedkoop! Lees ook: Lage Britse pond: Londen nog nooit zó goedkoop! >>

1. Britse pond – all time low!

Helaas voor de Britten is de pond minder waard geworden t.o.v. de Euro, dit is echter goed nieuws voor ons. Waar de 1 Engelse pond eerder nog € 1,44 waard was, is hij nu slechts € 1,11 waard. Je bespaart per pond dus al zo´n € 0,30 en dat pakt heel goed uit in jouw voordeel! Goed nieuws dus voor diegene die willen kerstshoppen in Londen, je gaat flink besparen dit jaar!

2. Luxe items in de uitverkoop

Vele toeristen uit alle landen gingen je al voor, met de dalende koers van de pond is zijn niet alleen de alledaagse artikelen maar ook luxe producten flink voordeliger geworden. Uit onderzoek blijkt dat 64% van alle luxe producten op dit moment het voordeligste in Londen te verkrijgen zijn. Wil je ook profiteren? Wacht dan niet te lang!

3. Voordelig kerstshoppen in Londen

Met de aankomende feestdagen is het dit jaar -meer dan ooit- voordelig kerstshoppen in Londen! Als Britse mode- en winkelhoofdstad kun je nergens beter dan in Londen je slag slaan voor jouw kerstinkopen. De stad ademt bovendien één en al kerstsfeer uit, alleen al zijn duizenden lichtjes, kerstmarkten en sfeervol ingerichte winkelstraten zijn een reden om Londen met kerst te bezoeken.

kerstmarkt-londen-winter-wonderland-cover

4. Dagtrip naar Londen incl. twee overnachtingen

Hotels in Londen zijn immens populair en kunnen daarom vrij prijzig zijn. Wil je écht voordelig naar Londen, dan ga je per comfortabele ferry en trein voor een voordelige dagtrip! Zo reis je al slapend over zee naar Harwich en stap je de volgende ochtend om 09.00u uit de trein in hartje Londen! Je kunt de gehele dag winkelen en reist ‘s avonds per ferry weer terug naar Hoek van Holland, waar je om 08.00u aankomt. Zo heb je een hele dag in Londen incl. twee overnachtingen aan boord al vanaf €149,- p.p. Kies je voor de dagovertocht, dan reis je al retour vanaf slechts € 98,- p.p.

5. Gratis attracties in Londen

Wil je veel van Londen zien, maar zo voordelig mogelijk? Plan dan bezoekjes aan één van de vele gratis attracties in Londen. Daarnaast kun je ook slim gebruik maken van het openbaar vervoer in Londen om jouw stedentrip zo voordelig mogelijk te houden én geld uitsparen om de skyline van Londen te bewonderen door een drankje te doen bij een rooftop bar.

6. Geen bagagelimiet

Bij Stena Line hanteren we geen bagagelimiet, dus maak je geen extra kosten voor je al je meegenomen bagage. Winkel naar hartenlust in Londen met de wetenschap dat je al jouw inkopen en bagage mee kan nemen aan boord van onze ferry. Makkelijk en voordelig dus!