Stena Line Extra loyalteitsprogramma

Alle Extra’s!

Engeland | Geen reacties

Verdient u dat beetje Extra? Wij vinden in elk geval van wel! Vanaf vandaag kunt u, als lid van Extra, genieten van speciale aanbiedingen aan boord, zowel in de winkels en de restaurants als in de bars en cafés. Bent u nog geen lid van Extra? Meldt u dan hier aan! Lees hieronder meer over ons nieuwe loyaliteitsprogramma en onze actuele aanbiedingen.

In de loop van de jaren heeft Stena Line veel verschillende loyaliteitsprogramma’s gehad. Dit jaar lanceren we één vernieuwd programma dat voor alle landen hetzelfde werkt. Het heet Extra. Een treffende naam, want u spaart snel en eenvoudig voor gratis reizen én u profiteert ook van directe ledenkortingen aan boord. Op welke route u ook met ons reist, u kunt steeds uw lidmaatschap gebruiken. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om aan Linda Rosendal (binnen Stena Line verantwoordelijk voor het Extra programma) te vragen wat er nieuw is aan Extra.

“Wanneer u nu met ons reist, kunt u aan boord van nog meer exclusieve lidmaatschapsvoordelen genieten, zowel in de Shops en restaurants, als in de bars en café kunt u gebruik maken van aanbiedingen die er alleen voor u als Extra-lid zijn. Er komen meerdere keren per jaar nieuwe aanbiedingen. Als lanceringsvoordeel hebben we nu onder andere CK downtown parfum voor dames tegen een schitterende prijs, en Toffifee en zelfs onze traditionele garnalenbroodjes tegen een speciaal Extra-tarief. Net zoals vroeger verzamelt u punten op al uw aankopen. Die punten kunt u inwisselen en voor korting op toekomstige reizen met ons gebruiken!”

Klinkt dit u als muziek in de oren? Mis de kans niet om Extra te verdienen op uw reizen en aankopen aan boord!

Hier kunt u onze actuele lidmaatschapsaanbiedingen ontdekken en u aanmelden voor Extra

Welkom aan boord!