Martin from Denmark took 100 trips in a row - a record!

De man die 100 overtochten achter elkaar maakte!

Engeland | 1 reactie

Stel je voor dat je een kwart van een jaar aan boord van een ferry zit. We houden van onze ferry’s en tijd doorbrengen aan boord, maar 100 ritten op rij is indrukwekkend, zelfs voor ons! Martin, een Deen, heeft dit record onlangs neergezet, iets wat zelfs een Guinness World-record kan worden. Martin deelt zijn beste tips voor andere gasten die met zijn favoriete ferry -de Stena Saga- reizen. Breng goede dansschoenen mee! Lees meer over zijn epische reis op Stena Saga. <3

Het begon allemaal als een grap, toen Martin zijn vorige 11-daagse record wilde verslaan. Nu is Martin uit Denemarken al 100 dagen aan boord van de Stena Saga, op reis op de Oslo – Frederikshavn route, op zoek naar een Guinness Wereldrecord. Gedurende deze 100 dagen is hij een bekend personage geworden op de ferry, vertrouwd voor zowel personeel als passagiers.

Bijzondere prestatie

“We hebben verschillende echt loyale passagiers die meer dan honderd keer per jaar met ons reizen. Maar niemand heeft honderd keer op rij gereisd. Het is absoluut een record”, zegt Ole Herman Kjernsby, Travel Commercial Manager van Noorwegen.

Genoeg te doen aan boord van de Stena Saga

Martin heeft genoten van zijn tijd aan boord. “Er is altijd wel iets leuks aan boord. De Oktoberfest-cruise was écht een geweldige reis. En natuurlijk is op het zonnedek staan ​​als het mooi weer is, een van de beste dingen die je kunt doen”, zegt hij.

We vroegen hem wat Martin het minst miste van het leven aan wal. “Koken voor mezelf”, was zijn antwoord. Als het gaat om eten aan boord, zegt Martin dat het niet gemakkelijk is om te zeggen wat hij het lekkerste vindt, want er is zoveel om uit te kiezen. Maar eigenlijk hangt het van het bedrijf af. Bijvoorbeeld, als hij samen met een groep mensen is, gaat het meer om de sfeer en dan geeft hij de voorkeur aan het restaurant Steakhouse. Hij wees er ook op dat hij zijn eigen ijs heeft gemaakt in het restaurant Taste. Misschien hoor je zelfs wel een lied over Martin en zijn 100 dagen lange reis. Hij vroeg de bands aan boord om er een liedje over te schrijven.

Mooie overtocht

Stena Saga op zee

Of je nu 100 dagen gaat of gewoon een cruise wil maken, een reis aan boord van de Stena Saga zal een blijvende indruk achterlaten. Zeilen van de prachtige Olso-fjord naar het mooie noordpunt van Denemarken… het is zeker iets waar je aan kunt wennen!

Helaas maakt de route Frederikshavn – Oslo geen onderdeel meer uit van ons uitgebreide routenetwerk. Om naar Noorwegen te reizen verwijs ik je graag naar onze routes Frederikshavn – Göteborg en Kiel – Göteborg, waarna jouw Scandinavië avontuur kan starten!


  • frits s says:

    bijna alle routes gehad van de Stena Line, frederikshaven – oslo v.v. / grena – valberg v.v./ travemünde – rostock / travemünde – liepaja / frederikshaven – goteborg v.v.