Vakantiegevoel aan boord bij Stena Line

Eerste keer ferry: een vakantiegevoel aan boord!

Engeland | Geen reacties

Afgelopen weekend mocht ik met Stena Line mee om te genieten van een relaxte minicruise. Ik maakte ‘s avonds de overtocht dus bij aankomst kon ik helemaal uitgerust de stad verkennen. Het was voor mij de eerste keer en dus heb ik mijn bevindingen genoteerd om met jullie te delen!

Minicruise Engeland: dé manier om ontspannen te reizen! Lees ook: Minicruise Engeland: dé manier om ontspannen te reizen! >>

Een waanzinnige ferry

Met Stena Hollandica vaar je in amper 7 uur van Hoek van Holland naar Harwich. Bij het boarden word je onmiddellijk begroet door het enthousiaste personeel die je de weg tonen naar je hut. Aan boord zijn er diverse faciliteiten beschikbaar die zichtbaar worden aangegeven bij de trappen. Je hoeft dus niet te zoeken naar het restaurant of de bar. Bij aankomst kan je bij de Barista Coffee bar onmiddellijk genieten van een lekker kopje thee of koffie of ga naar Riva Bar en geniet je van een verfrissend biertje of glas wijn.

Accommodatie

Er zijn verschillende soorten hutten aan boord, ik heb gekozen voor de tweepersoons buitenhut. Deze cabine beschikt over een stapelbed en badkamer met douche, toilet en wasruimte.

Het hoogtepunt van deze buitenhut is echter het ronde raam in de kamer. Of je nou op vakantie gaat om het drukke Londen te verkennen of even te relaxen, met dit uitzicht krijg je onmiddellijk een vakantiegevoel. Bovendien kan je hier leuke foto’s nemen, enkele voorbeelden vind je alvast op de Instagram van Stena Line Nederland!

Wat te doen aan boord?

Toetje aan boord

Een topper is de bioscoop aan boord waar je de nieuwste films kan bekijken, een echte aanrader voor jong en oud dus! Kinderen kunnen ook Teen Town en de kinderspeelplaats bezoeken waar zij kunnen genieten van interactieve computerspelletjes.

Geniet tenslotte van een uitgebreid menu in het à la carte restaurant Metropolitan of het Taste restaurant waar allerlei snacks te vinden zijn. Vergeet daarna geen kijkje te nemen bij Stena Shopping waar je aan een voordelige prijs tabak, parfum en souvenirs kan aankopen.

Bij Stena Line wordt iedereen warm begroet, van truckers tot familie’s en koppels die van een romantisch weekend willen genieten. En natuurlijk niet te vergeten, ook onze trouwe viervoeters zijn welkom aan boord!