Kind in Londen

Familie activiteiten in Londen

Engeland | Geen reacties

Dat er in Londen altijd iets te doen is, is een understatement. Ook voor kinderen is er meer dan genoeg te doen, in alle seizoenen. Mocht je in het najaar op zoek zijn naar leuke activiteiten dan ben je aan het goede adres! En het mooie is, de must-do bestaat louter uit binnenactiviteiten. Zie hierbij onze aanraders: 

5x bijzondere winkels voor kids in Londen Lees ook: 5x bijzondere winkels voor kids in Londen >>

Kidzania

Kidzania is gelegen in het Westfield Shopping Centrum in het centrum van Londen en een favoriet voor iedere familie. Deze stad wordt beheerd door kinderen en is geschikt voor iedereen van 4-14 jaar oud. Hier kunnen kinderen voor een dag arts, brandweerman, radio presentator en meer worden. Het is een mix van entertainment en educatie en laat kinderen hun eerste voetstappen zetten in de beroepswereld. Een echte aanrader!

TIP: ouders kunnen van achter de schermen meekijken of ervoor kiezen om in Westfield te gaan shoppen

Natural History Museum

Natural History Museum / Natuurhistorisch Musem Londen

Dit is het populairste museum in Londen, de toegang is net als bij veel andere attracties: geheel gratis. Als je binnen komt, kan je onmiddellijk Hope bekijken, de grote walvis die aan het plafond hangt. Een prachtig foto moment voor de hele familie! Tenslotte kan je urenlang de galerijen verkennen waar je onder andere dinosaurussen, orka’s en olifanten kan bezoeken.

TIP: het museum opent om 10u dus ga vroeg om de lange wachtrijen te vermijden.

ArcelorMittal Orbit

Glijbaan Londen the Slide op de ArcelorMittal Orbit toren

Deze sculptuur is al vanaf ver te bewonderen zodra je uitstapt op het treinstation. Naast het Olympic Park vind je de ArcelorMittal Orbit, waar je van het prachtige panoramisch uitzicht genieten. De spiraalvormige glijbaan is bovendien ontworpen door Anish Kapoor en Cecil Balmond. Wist je trouwens dat dit de hoogste glijbaan is in de UK en de langste ter wereld?

TIP: boek de afternoon tea tijdens je bezoek zodat je op 80m hoogte van een typisch Brits gerecht kan genieten