Happy op zee

Happy is er!

Engeland | Geen reacties

Ontmoet onze mascotte Happy, de vriendelijke bruinvis! Hoewel hij soms wordt verward met een dolfijn en zelfs een haai, wil Happy dat alle kinderen weten dat hij de vrolijke en behulpzame bruinvis is om de kinderen aan boord te helpen en vermaken! Samen met zijn beste vriendje Seastar beleeft Happy de leukste avonturen… Doe je mee?

Onze 5 tips voor happy kinderen! Lees ook: Onze 5 tips voor happy kinderen! >>

 

Ontdek het verhaal van Happy die Stena Line hielp om King Caesar te verslaan en zo het geluk terug te brengen naar zee. Terwijl Happy meezingt met de kinderen, een beetje knutselt, af en toe voor wat schmink zorgt en verhalen vertelt, kunnen ouders meedoen of kijken hoe de kinderen aan boord spelen tijdens hun overtocht naar Engeland. Ontdek alle plezier aan boord voor kinderen in de Happy kinderspeelruimte op de Stena Line Hollandica & Stena Britannica.

Aan boord met de familie

Happy aan boord

De onlangs gerenoveerde speelplaats biedt spellen voor verschillende leeftijdsgroepen, van peuters tot kinderen van basisschool-leeftijd en is volledig uitgerust met schermen met amusement voor kinderen. Op het hoofddek waar de kinderspeelruimte zich bevindt, tref je ook de restaurants, bars en een bioscoop. Er is Wifi beschikbaar, zodat zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van onze spellen in de exclusieve Stena Line-app en hun mobiele apparaten kunnen gebruiken terwijl de kinderen zich vermaken (Wifi is exclusief beschikbaar op dek 9, tegen betaling is Wifi mogelijk op het gehele schip).

Reis je met iets oudere kinderen? Dan hebben de bioscoop of Teen Town aan boord wellicht de voorkeur boven de Happy kinderspeelruimte. Wist je overigens dat je ook een potje voetbal of basketbal kunt spelen op het basketbalveld op het buitendek? Hoe gaaf is dat!