Kerstshoppen bij Harrods in Londen

Kerstshoppen bij Harrods

Engeland | Geen reacties

Als je het over kerstshoppen in Londen hebt, bedoel je ook een beetje kerstshoppen bij Harrods! De Nederlandse warenhuizen zijn kinderspel als je ze afzet tegen het internationaal geroemde Harrods. Dit zeven verdiepingen tellende warenhuis heeft een overweldigende kerstsfeer en overdaad aan kerstversieringen, kerstcadeaus en alles wat met kerst te maken heeft. Kortom, een absolute must-see!

Kerstshoppen in Londen Lees ook: Kerstshoppen in Londen >>

Kerstshoppen in Londen

Zoek je inspiratie voor kerstinkopen tijdens jouw bezoek aan Londen? Ga dan zeker even kerstshoppen bij Harrods, één van ‘s werelds grootste en meest beroemde warenhuizen. Harrods is gespecialiseerd in luxegoederen en geliefd bij vele internationale beroemdheden en pakt ieder jaar groots uit rondom kerst, waarmee ze veelal ‘kerstversiering’ een nieuwe betekenis geven. Zo hebben ze in het verleden een geheel café omgebouwd in kerstsfeer, samen met je kinderen kennis kon maken met de kerstman. Je kunt het zo gek niet bedenken of je koopt het bij Harrods, van kerstpakketten van £25 tot £20.000, Christmas Jumpers tot kerst speelgoed, kerstdecoratie tot tegoedbonnen, een paar kerstschoenen of een lekkere parfum. Harrods heeft alle dingen voor alle mensen, overal.

Kerstetalage Harrods

In Engeland noemt men het de Christmas Window Displays, wij noemen het kerstetalages. En Harrods heeft ieder jaar, net als de andere grote warenhuizen in Londen, prachtige en feestelijke kerstetalages! Niet alleen binnen in het warenhuis is alles dus één en al kerst, ook van buiten komen de kerstversieringen en kerstsfeer je tegemoet. Tipje van ons; breng een bezoekje aan Harrods als het donker wordt, dan kun je optimaal genieten van alle lichtjes en versieringen op en rondom het gebouw!

Kerstshoppen in Londen: Harrods in kerstsfeer! Credit: Grant Pritchard

Kerstshoppen in Londen: Harrods in kerstsfeer! Credit: Visit Britain / Grant Pritchard

 

Kerstinkopen bij Harrods

Onze eigen warenhuizen de Bijenkorf en voorheen V&D vallen in het niet bij Harrods en haar assortiment. Je kunt het zo gek niet bedenken of je koopt het bij Harrods, van kerstpakketten van £25 tot £20.000, Christmas Jumpers tot kerst speelgoed, kerstdecoratie tot tegoedbonnen, een paar kerstschoenen of een lekkere parfum. Harrods heeft alle dingen voor alle mensen, overal. Laat je inspireren op één van de 330 afdelingen en bewonder de kerstversieringen, kerstliedjes en sfeer in Harrods tijdens het kerstshoppen. Wat mij betreft een unieke ervaring die je niet mag missen tijdens jouw kerstshop bezoek aan Londen!

Kerstshoppen zonder bagagebeperking!

Good to know: bij Stena Line heb je geen bagagelimiet! Ben je van plan om volop kerstinkopen te gaan doen in Londen en volop te profiteren van het lage Britse Pond? Dan is het fijn om te weten dat je geen rekening hoeft te houden met hoeveel je koopt, alles kan namelijk mee op onze superferry! Shop till you drop deze kerstperiode!

Laat je ons in een reactie hieronder weten hoe jouw kerstshop bezoekje aan Harrods was? En mocht je leuke tips in Londen hebben opgedaan, deel ze hier met ons!