Laat jouw koffie nog beter smaken…

Engeland | Geen reacties

Stena Line is trotse partner van Mercy Ships. In ons vorige blog vertelden we dat we Mercy Ships onder de aandacht willen brengen. Naast dat we dit doen op onze ferry’s zijn we ook opzoek naar andere manieren om het bewustzijn van deze zeemissie te vergroten. Een eerste campagne om de aandacht voor deze liefdadigheid te verhogen begon op 14 februari op Valentijnsdag. De volgende campagne begint vandaag, vrijdag 1 september tot en met oktober. Laat jij je koffie beter smaken? 

“Make your coffee taste even better”

In de maanden september en oktober kan jij ervoor zorgen dat je koffie nog beter smaakt!
Bij een donatie van € 0,20 krijg je de koffie óf thee aangeboden in een Eco – Mercy Ship koffie beker. De donatie van €0,20 zal rechtstreeks gedoneerd worden aan Mercy Ships.

Geniet jij een van deze maanden van een heerlijke kop koffie of thee bij ons aan boord?

Stena Line een trotse partner

Wij zijn trotse partners van Mercy Ship en hun ‘life changing’ bijdrage aan een mensenleven. Net als wij zien Mercy Ships de voordelen en flexibiliteit om de zee en schepen als werkplek te hebben. Het doel van onze samenwerking is om de organisatie een betere naamsbekendheid te geven en de belangstelling voor vrijwilligerswerk en donaties te vergroten, zowel binnen Stena Line als bij onze passagiers en partners.

“Voor ons is duurzaamheid meer dan milieu-initiatieven. Het partnerschap met Mercy Ships is een belangrijk onderdeel van dit en het stelt ons in staat om al onze medewerkers, klanten en partners te betrekken om een ​​verschil te maken. Via onze schepen en social media kanalen kunnen we bijvoorbeeld zon 10 miljoen mensen bereiken met informatie over Mercy Ships en we zijn momenteel een programma aan het opzetten om medewerkers te sponsoren die als vrijwilligers aan boord van Mercy schepen willen werken”, zegt Niclas Mårtensson.

Wil je meer weten over mercy ship? Neem dan een kijkje op onze website.

Tags: