Londen voordelig door lage Engelse pond

Lage Britse pond: Londen nog nooit zó goedkoop!

Engeland | 1 reactie

Wil je voordelig naar Londen? Dan is dit hét moment! Het Britse pond sterling stond nog nooit zo laag, wat betekend dat shoppen in Londen nog nooit zó voordelig was! We geven je een aantal tips om optimaal gebruik te maken van het laagste niveau van de Engelse pond in 31 jaar!

6x profiteren van het lage Britse pond Lees ook: 6x profiteren van het lage Britse pond >>

Lage Engelse pond = voordelig winkelen!

Winkelen in Londen is door de lage Engelse pond wel héél voordelig! Uit onderzoek van Deloitte blijkt namelijk dat 64% van alle luxeproducten momenteel goedkoper zijn in het Verenigd Koninkrijk dan waar ook ter wereld! Zo is o.a. de Speedy 30 Louis Vuitton tas maar liefst € 150,- goedkoper in Londen dan in New York en een paar sneakers al snel € 40,- goedkoper… Daar kun je nog eens mee thuiskomen! Natuurlijk kunnen ál je inkopen mee aan boord van onze superferry, omdat Stena Line geen bagagelimiet heeft. Het loont dus echt om nú te shoppen in Londen, Oxford Street here we come!

Shoppen bij Harrods

Heb je je altijd al eens ‘rijk’ willen voelen in Harrods? Dan is dit je kans, want veel voordeliger dan dat het winkelen in Londen nu is, kan haast niet. Even luxe items shoppen, in plaats van kijken-kijken-niet-kopen, behoort door de dalende Engelse pond tot de mogelijkheden bij dit iconische warenhuis. Toch maar die korte citytrip plannen om per comfortabele superferry en trein in Londen te shoppen?

Kerstshoppen bij Harrods in Londen

Kerstshoppen in Londen

Het kerstseizoen staat voor de deur en dat betekent dat je weer volop kunt kerstshoppen in Londen! Dat het kerstshoppen dit jaar wel érg aantrekkelijk is door de lage Engelse pond moge duidelijk zijn. Het shoppingwalhalla Londen is namelijk bij uitstek the place to be voor kerstinkopen. Ben je toe aan een rustmomentje na al dat winkelen? Wees gerust, er is rondom kerst namelijk nog veel meer te doen in Londen. Wat dacht je van een potje schaatsen, een kerstmarkt bezoeken of jezelf  laten betoveren door de mooiste kerstetalages? Ho-ho-ho? Nee, go Londen!


  • Jan klok says:

    Ben net 4 dagen in londen geweest hardstikke duur het vervoer eten drinken hotels 100 pounds is daar is ongeveer 110euro en nijs van gemerkt dat het goedkoop is. Ook voorstellingen en theather en hotel bedden voor 1nacht is meer dan 200 pounds niks bijzonders.