Photo Credit: Suzanne Scheumann; Patients, care givers, medical crew, and day crew on Deck 7; Plastics and maxillofacial patients;

Passagiers doneren 61.807 kopjes voor Mercy Ships

Engeland | Geen reacties

Vrijdag 10 november zijn de donaties van de Stena Line koffiecampagne overhandigd aan Tomas Fransson, nationaal directeur bij Mercy Ships in Zweden. In totaal zijn er 61.807 donaties gedaan door onze passagiers.

Tomas Fransson, Nationaal Directeur Mercy Ships Zweden en Niclas Mårtensson, CEO Stena Line.

“We zijn erg blij dat zó veel Stena Line passagiers ons hebben gesteund. Het was ook geweldig om het enthousiasme en de betrokkenheid van de medewerkers bij Stena Line tijdens de campagne te zien,” aldus Tomas Fransson, Nationaal directeur bij Mercy Ships Zweden.

“Een essentieel onderdeel van onze samenwerking met Mercy Ships is om het bewustzijn van de organisatie te vergroten. Deze campagne heeft niet alleen geresulteerd in een financiële bijdrage van onze passagiers, maar ook dat meer mensen bekend zijn met Mercy Ships en hun werk “, zegt Niclas Mårtensson, CEO.

De koffiecampagne is van start gegaan op 1 september en alle 37 Stena Line Schepen deden hier aan mee. De koffiecampagne duurde 2 maanden en eindigde op 31 oktober. Bij een donatie van € 0,20 kreeg men de koffie of thee aangeboden in een Eco – Mercy Ship koffie beker. De donatie van €0,20 is rechtstreeks gedoneerd aan Mercy Ships.

Mercy Ships en Stena Line gingen in februari dit jaar een partnerschap aan met als doel het algemene bewustzijn over het goede doel te vergroten, vrijwilligerswerk en liefdadigheid te promoten, zowel binnen Stena Line als bij haar passagiers en partners.

OVER MERCY SHIPS

Mercy Ships biedt gratis gezondheidszorg en training aan de allerarmsten ter wereld en helpt landen door educatie bij het opbouwen van hun eigen, duurzame gezondheidszorg. Mercy Ships is opgericht in 1978 en heeft meer dan 2,5 miljoen mensen geholpen in meer dan 70 landen. De bemanning bestaat uit meer dan 400 vrijwilligers uit zo’n 40 verschillende landen, waaronder chirurgen, verpleegsters, technici, marine en vele andere professionals. De meest voorkomende aandoeningen die behandeld worden door Mercy Ships is een gespleten lip of open gehemelte, gezichtsafwijkingen en tumoren, brandwonden, vergroeide benen, staar en blinde darmontstekingen.

Tags: