Samen borrelen

Proef onze bestemmingen

Engeland | 7 reacties

Nu reizen nog niet overal op de agenda staat maar onze schepen gewoon blijven varen, brengen we graag iets meer van onze bestemmingen naar je toe. Onze bestemmingen hebben namelijk één ding gemeen: je kunt er -naast vakantie vieren- heerlijk eten en drinken. We gunnen je alvast een voorproefje met recepten van lokale specialiteiten die eenvoudig en lekker zijn. Zo kun je jouw favoriete bestemming uit ons routenetwerk tóch een beetje in huis halen.

It’s teatime!

Afternoon tea in Engeland

Geen middag zonder de traditionele afternoon tea in Engeland met lekkere sandwiches, warme scones en cakes.
Gezellig en niet moeilijk om zelf op te zetten.

 

Fika

Cinnamon buns recept voor bij de Fika

De ‘aangeklede’ koffie, oftewel fika is een mooie Zweedse traditie. Samen even pauze houden en koffie drinken.
En hoe zoeter hoe beter, de Zweden beschikken over heel veel lekkernijen die prima bij de fika passen.

 

Hapjes voor bij de glögg

In de wintermaanden is glögg, de Zweedse glühwein een populair drankje. Natuurlijk serveer je daar lekkere hapjes bij!

 
Wat is jouw favoriete recept uit onze bestemmingen? Laat het ons weten.


 • Penny Lenaerts says:

  Wij hebben onze reis naar Zweden in 2020 moeten annuleren. We waren genoodzaakt om onze boot te herboeken naar 2021. Ik zou eigenlijk veel liever wachten tot 2022. Omdat we een economy ticket hadden, kunnen we nu niet flexibel omboeken. Ik zou het heel fijn vinden, moesten we de kans krijgen om dit wel te kunnen. Desnoods met een kleine toeslag uiteraard. Vakantieverblijven werden allemaal kosteloos terug betaald, ook zonder annuleringsverzekering. Ik vind dus dat Stenaline hier ook een geste zou kunnen doen wegens die verdomde corona.

  • Stefan says:

   Beste Penny, vervelend dat de reis niet in 2020 heeft kunnen plaatsvinden. Wij hebben de mogelijkheid aan onze klanten geboden om hun ticket om te zetten in een open ticket. Dit open ticket moet voor 30 november 2021 omgezet worden in een nieuwe reisdatum voor 30 november 2021. Heeft u hier interesse in?

 • jan Van Lienden says:

  Vorig jaar al vaak onze reis moeten verzetten. Nu durf ik niet te boeken eerst maar kijken wanneer het weer een beetje veilig is om te reizen. Maar het is wel erg vreemd om niet meer ineens te kunnen besluiten om over te varen naar de U.K. Normaal gaan we zeker 1 keer per jaar vroeger was dat veel vaker om de paar weken soms om de 3 weken. Maar vader is overleden. En nu nog maar 1 keer op zeker naar de U.K. we missen onze vrienden daar. En we missen het land het voelt vaak als thuis komen. We hopen heel snel weer te kunnen reizen. Norfolk is voor ons een mooi stukje U.K. de ruimte de rust en de zee altijd dicht bij. En de mensen zo gast vrij en lief .

  • nicoline says:

   We begrijpen het helemaal, Jan. Wanneer je twijfelt over je reisdatum, raden we je aan het Flexi-tarief te boeken. Dan kun je tot 24 uur voor vertrek nog zonder wijzigingskosten je reis aanpassen. Je betaalt dan alleen -indien van toepassing- het verschil in tarief. We kijken ernaar uit je aan boord te begroeten.

 • P Zierfuss says:

  We willen heel graag, maar die verdomde corona maakt het zo lastig. We hopen in april.

 • G. Van Der Zwaag says:

  Zodra de Chinese vijand Europa uit is, zou ik graag weer naar Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland of Ierland willen reizen. In 2019 en in jaren eerder is mij het reizen per Stena-veerboten zeer goed bevallen.