Faciliteiten aan boord van de Superferry’s: Restaurants & bars

Engeland | Geen reacties

Op de route Hoek van Holland – Harwich zal je je niet snel vervelen. In deze blogpost een toelichting van alle faciliteiten die de Stena Hollandica en Stena Britannica je te bieden hebben. In deze editie: de restaurants & bars.

Taste Restaurant

Begin de dag met een heerlijk ontbijtbuffet in ons ‘fresh & healthy’ restaurant Taste, zodat je vol goede energie aan de dag kan beginnen! Er is een brede keus aan verse broodjes, croissants, zoet en hartig beleg, eieren (met spek), diverse muesli ’s met brede keus aan yoghurt, vers fruit, sapjes, koffie en thee. Voor ieder wat wils, de keus is aan jou!

Ook voor een lunch of diner kan je terecht in taste. Maak keuze uit een gevarieerd assortiment van verse producten, complete maaltijden en snacks. Er wordt gewerkt met front-end cooking, veel gerechten worden ter plekke bereid! Naast de warme maaltijden kan je hier ook nog genieten van een salade bar of onze verse fruit bar.

Metropolitan – À la carte Restaurant

Geniet van een heerlijke lunch of diner in ons Metropolitan à la carte restaurant waar je in een aangename en rustige ambiance kunt genieten van een overheerlijke maaltijd. De kaart bestaat uit seizoen gerechten, met zorg vers bereid door onze chef, met duurzame ingrediënten. Uiteraard mag een mooie wijnkaart hierbij niet ontbreken. Wil je zeker zijn dat je van het prachtige zee uitzicht kan genieten, terwijl je tafelt? Boek dan voor slechts 2 euro per persoon een stoel aan het raam. Benieuwd naar de huidige menukaart?  Bekijk hier de lunch kaart en bekijk hier de diner kaart

Taste Wine Bar

In deze gezellige bar kan je een keuze maken uit onze zorgvuldig geselecteerde witte en rode wijnen en champagne. Ook zijn hier diverse biersoorten, whiskies, cognacs, fruitsappen en frisdranken verkrijgbaar. Cheers! Op een gezellige afvaart.

Riva Bar


Deze stijlvolle bar is compleet ingericht in “Riva-stijl”. De bar zelf is in feite een Riva Speed boot! Je kan er aan de bar een drankje drinken of rustig gaan zitten in de comfortabele zithoek met uitzicht op zee. Wil je genieten van een lekker kopje koffie of een drankje na het eten? Dan ben je hier aan het goede adres. In de Riva bar serveren wij onder andere vele biersoorten, whiskey, cognac, wijn en diverse frisdranken. Salute, zoals de Italianen dat zouden zeggen.

Barista Bar

Trek in een goede kop koffie? De Barista bar staat bekend om. In de Barista Bar kan je kiezen uit diverse heerlijke koffie- en theespecialiteiten. Ook andere warme en koude dranken zijn hier verkrijgbaar.

Sundeck Bar

Zodra de zon haar warme stralen op ons achterdek laat schijnen, kan je heerlijk genieten bij de Sundeck Bar. Bewonder het prachtige uitzicht terwijl je heerlijk geniet van de zon en natuurlijk een lekker drankje.

Wat is jou favoriete restaurant of bar aan boord van de Stena Hollandica of Stena Britannica?