Shoppen in Shoreditch

Shopaholics moeten in Londen zijn!

Engeland | Geen reacties

Een gunstige wisselkoers: √. Een voordelige trip met Stena Line: √. Én een uitgebreid aanbod aan winkels is DE reden waarom Londen je volgende citytrip moet zijn! Een must see is het luxueuze warenhuis Harrods in Knightsbridge waar je meer dan 330 winkels en 32 restaurants terug vindt. 300 000 klanten bezoeken deze winkel iedere dag! En wat te denken van alle andere winkels? Ik deel mijn tips met je!

Shoppen in Londen: Oxford Street en Regent Street Lees ook: Shoppen in Londen: Oxford Street en Regent Street >>

De eerste tip krijg je al direct cadeau! Mocht je in Harrods zijn: mijn favoriet is de Harrods food corner waar je verrukkelijke Britse thee of traditionele shortbread cookies kan kopen. Een must!

Hippe kleding ketens

Bezoek je graag de hippere ketens, zoals Topshop, Zara en Primark? Ga dan naar Oxford Street of Tottenham Court Road waar je een uitgebreide keuze aan kledij en accessoires terug vindt en de nieuwe trends kan ontdekken!
TIP: Proef zeker van de populaire Lola’s cupcakes in Topshop Oxford Street.

Westfield Shopping Center

Westfield Shopping Center Londen

Wat te doen in geval van regen? Breng een bezoek aan het Westfield Shopping Center. Dit verbazingwekkend winkelcentrum is gelegen in het centrum van Londen, vlakbij metrohaltes Shepherd’s Bush en Wood Lane. Bovendien is het winkelcentrum van maandag – zaterdag geopend van 10u – 22u en zondag van 12u – 18u. Hier vind je onder andere topmerken, zoals Adidas, COS en Jo Malone.
TIP: ga lunchen in Five Guys en proef de beste hamburgers! Deze Amerikaanse keten heeft talloze awards gewonnen en zelfs Barack Obama is een grote fan.

Vintage markten

Camden

Ben je into leuke vintage spullen? Ontdek de beste markten in Londen waar je unieke spullen aan een lage prijs kan kopen! Aanraders zijn onder andere Camden Market en Spitalfield. Camden Market is dichtbij King’s Cross gelegen, op wandelafstand van metrohalte Camden Town. In deze buurt vind je talloze winkels gebaad in een uniek graffiti design. Er is zelfs een overdekte markt waar je voor amper £4 van diverse internationale gerechten kan genieten en een foto kan nemen naast het standbeeld van Amy Winehouse.

Het tegenovergestelde van de drukke hipsterbuurt is Spitalfield Market. Deze markt is iedere dag geopend maar de meeste kramen vind je op zaterdag met maar liefst 110 uitbaters! Hier vind je unieke items terug van onafhankelijke handelaars maar er is ook een aparte vintage markt met kledij, juwelen en boeken. Eten in Spitalfield? Proef zeker van de pulled pork burger die je aan de kraampjes terug vindt of de Liberty Cheesesteak.

Alvast veel winkelplezier!