Stena Line partner van Europride

Stena Line trotse partner van EuroPride 2018

Engeland | Geen reacties

Als onderdeel van onze toewijding aan diversiteit en gelijke kansen wordt Stena Line partner van EuroPride 2018. Naast deelname aan de parade in Göteborg in Zweden, waar ons hoofdkantoor gevestigd is, hijsen we van 27 juli tot 19 augustus de regenboogvlag aan boord van enkele van onze schepen en terminals in Europa. Laat je ons weten als je de vlag hebt gespot op onze terminal, of de Stena Hollandica of Stena Brittannica?

Stena Line streeft naar het behoud en de ontwikkeling van een duurzame werkomgeving. Het doel is een bedrijf zonder intimidatie waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht leeftijd, religie, geslacht, genderidentiteit, seksuele geaardheid, etniciteit of handicap.

“Bij Stena Line verwelkomen we iedereen, of je hier nu wilt werken, met ons wilt reizen of een van onze zakelijke partners wilt zijn. Daarom zijn we trots om EuroPride en de waarden van gelijkheid en diversiteit die zij vertegenwoordigen te ondersteunen”
Ian Hampton, Chief People & Communications Officer bij Stena Line.

Diversiteit helpt

Diversiteit in de beroepsbevolking draagt ​​niet alleen bij aan een meer zorgzame werkomgeving; het helpt Stena Line ook om hun klanten beter te begrijpen. “Net als wij, zijn onze klanten divers. Hoe meer kennis we krijgen, des te beter we zullen worden in het vervullen van hun behoeften en het creëren van een geweldige reiservaring die laat zien dat we om onze klanten geven”, zegt Ian Hampton.

EuroPride is een internationaal LGBT (of in het Nederlands lhbt)-evenement dat elk jaar wordt georganiseerd door een andere Europese stad. Dit jaar wordt de eer gedeeld tussen Stockholm en Göteborg en is Stena Line Bronze Partner van EuroPride Göteborg.