santa-line-kerstcadeaus

Stena Line verandert naam naar Santa Line!

Engeland | 1 reactie

Het zal geen verrassing zijn als ik je vertel dat de Kerstman in Lapland woont, toch? Maar verrast het je wel als ik je vertel dat de Kerstman elke keer als zijn rendieren in een slecht humeur zijn of wanneer hij gaat kerstshoppen in Londen, Stena Line gebruikt? 

Net als vorig jaar hebben we het ultieme kerstcadeau van de kerstman gekregen; onze naamswijziging van Stena Line naar Santa Line! Wij willen graag dat u de bijzondere kerstsfeer aan boord van onze schepen samen met ons voelt en hier volop van geniet! Laat je het weten als je met ons meegaat rondom de feestdagen? We houden alle leuke foto’s met hashtags #stenaline en #santaline in de gaten, en leggen ze uiteraard voor aan de Kerstman ;-).

Ben je benieuwd hoe je-weet-wel-wie de kerstsfeer aan boord ieder jaar weer voor elkaar krijgt? We geven je een kleine impressie…


  • Joost Dijkdrenth says:

    ik heb een leuk idee; we hebben allemaal inkomsten van Sinterklaas, maar niemand heeft de inkomst van de Kerstman!! Dat kunnen wij hier in Hoek van Holland als eerst op de kaart zetten met de SANTA LINE. op een zondag middag bij aankomst of met lazer of met ballon. de Kerstman met de slee achter de boot (in de lucht) de waterweg binnen varen. Dit groot aankondigen en langs de waterweg muziek etc. oa vuurwerk etc.