Londen Big Ben

Tips om geld te besparen tijdens je reis naar Londen

Engeland | Geen reacties

Je hebt het vast wel gelezen, het Britse pond staat laag en dus is nu het moment om je trip naar Londen te plannen en te boeken. Als je eenmaal ter plaatse bent, is er niet alleen voldoende om te zien en te doen, het is ook nog eens betaalbaar. Zeker met onze tips!

Wil je meerdere attracties zien en bezoeken? Dan raden wij aan om een London Pass te kopen. Deze handige pas geeft je toegang tot vele topattracties in de stad en hierdoor bespaar je veel geld. Het mooie is dat je bij sommige attracties ook nog langs de rij mag lopen, dus heb je meer tijd over voor leuke dingen.

Musea in Londen

British Museum Londen

Londen staat ook bekend om haar fantastische musea en het mooie is, dat de meeste nog gratis zijn ook! Bijvoorbeeld het British Museum of wat te denken van het National History Museum. Hier vind je onder andere fossielen van eeuwenoude dinosaurussen en het skelet van een 25 meter lange walvis. Ook prachtige foto’s van de Wildlife fotograaf van het jaar. Ben je meer geïnteresseerd in kunst? Dan kan je je hart ophalen in de National Gallery of Tate Modern.

Leuke winkels en lekker eten? Hier moet je zijn!

Camden Town Londen

Wil je eens wat anders dan door het centrum en haar winkelstraten lopen? Wij adviseren je zeker eens een andere wijk te ontdekken. Wat denk je van het hippe Camden. Niet alleen de markt, maar ook de gezellige winkeltjes, vele terrassen en leuke eettentjes zijn aanraders. Ben je op zoek naar een creatieve wijk? Bezoek dan eens Shoreditch met haar populaire Brick Lane en de markt die op zondag zeer levendig is. Hier eet je ook de lekkerste maaltijden voor een prikkie.

Voordelig reizen door Londen doe je zo!

Maar hoe reis je nou voordelig door de stad? Ontdek de stad op een andere manier en pak de fiets om heel Londen te ontdekken vanaf slechts 2 pond per 24 uur huur je heel gemakkelijk een Santander fiets. Wil je liever met de metro of de bus? Dan raden wij aan om vooraf een Oyster Card te kopen. Deze kaart werkt precies zoals de OV chipkaart en berekent altijd het goedkoopste tarief over de door jou afgelegde route.

We wensen je een te gekke tijd in Londen!