Stel date op bankje

Valentijn in Londen

Engeland | Geen reacties

14 februari komt eraan en dat betekent maar 1 ding… Valentijn! Ontdek hieronder de meest romantische plaatsjes in Londen en laat Cupido de rest van het werk doen. Om alvast samen te genieten start de romantische trip in een comfortabele hut aan boord tijdens jullie Minicruise naar Londen… 

Little Venice

Little Venice in Londen

In het noordwesten van Londen, vlakbij Camden Market, vind je Little Venice. Je kan een gezellige boottocht nemen voor je de internationale markt in Camden bezoekt. Neem plaats in een van de kleurrijke bootjes en bekijk het beste van Londen vanaf het water.

Rivier Cruise

Rivier cruise in Londen bij Tower Bridge

Aan Westminster en Tower Pier kan je aan boord gaan van een fantastisch cruise schip. Je kan kiezen uit een standaard boottocht of een tocht met lunch, avondeten of zelfs afternoon tea. Culinair genieten terwijl je langs Tower Bridge, the Shard en Big Ben vaart, fantastisch toch?

Globe Theatre

Wat is er romantischer dan een stuk van Shakespeare bekijken? Kies een voorstelling en geniet van een avondje uit in Shakespeare’s Globe. Daarna kan je nog van een romantische wandeling genieten naast de Thames waar je vanop afstand St Paul’s Cathedral kan bewonderen.

Notting Hill

Notting Hill in Londen met oldtimer

De meest romantische film ooit? Jazeker! Neem dus snel de metro naar Notting Hill Gate en neem een foto voor de blauwe deur. Geniet daarna van een verrukkelijke bagel terwijl je over de beroemde markt wandelt.