Stena Estrid vertrekt vanuit China

Veilig reizen: een fijn vooruitzicht

Engeland | Geen reacties

Bij Stena Line geven we om de dingen die er het meest toe doen: de veiligheid en het welzijn van iedereen, zowel aan land als op zee. Met strikte voorzorgsmaatregelen zijn we steeds blijven varen om veilig vervoer van en naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Zweden mogelijk te maken. We vertellen je graag hoe wij veilig reizen binnen in het ‘nieuwe normaal’ regelen, zodat je straks met een gerust hart bij ons aan boord stapt.

Hoe nu verder?

Hoe 2020 of 2021 zal verlopen voor reizen blijft koffiedik kijken, maar we ondersteunen je graag bij je toekomstige reisplannen. Met inspiratie, flexibele tarieven en aandacht voor de ‘Big Little Things’ aan boord die van je reis een aangename belevenis maken.

Veiligheid op de eerste plaats

Stena Line is dit jaar steeds blijven doorvaren om het vervoer van noodzakelijke goederen en passagiers mogelijk te maken. Veiligheid is en blijft hierbij altijd topprioriteit. Al ons personeel in de terminals en aan boord van onze schepen is getraind om aan de strengste hygiëne- en veiligheidseisen te voldoen, lees hier meer over het veilig reizen met Stena Line > 

Relaxt reizen met genoeg afstand en frisse zeelucht

Veiligheid aan boord bij Stena Line door extra veiligheids- en hygienemaatregelen

Natuurlijk hebben we ook onze faciliteiten aan boord aangepast om aan de eisen van de anderhalvemeter-samenleving te voldoen. Contactoppervlakken worden extra schoongemaakt, er zijn voldoende plekken ingericht om je handen te ontsmetten, en we zorgen voor extra hygiënische voedselverstrekking. Maar daarnaast willen we je vooral een zo relaxt mogelijke manier van reizen bieden. Aan boord is voldoende ruimte om afstand te houden. De lucht aan boord wordt niet gerecycled.

Ons personeel blijft letten op die kleine servicedetails die het grote verschil maken. En natuurlijk kun je bij ons genieten van een verfrissende wandeling aan dek en heb je de mogelijkheid je terug te trekken in je eigen hut.

Iets om naar uit te kijken

Moeder en dochter reizen op buitendek ferry met blauwe lucht
Nu we voorzichtig beginnen te wennen aan het leven in het ‘nieuwe normaal’, begin je misschien na te denken over een korte reis om je familie en vrienden te bezoeken of om even bij te komen van deze hectische periode.

Ben je nog niet zeker van je reisperiode? Denk dan eens aan een reis met ons flexi-ticket. Dan kun je je reisdatum makkelijk aanpassen zonder extra wijzigingskosten. Je betaalt alleen – indien van toepassing – het verschil in tarief.

Enne.. niet vergeten: voorpret is de halve reis!