Verzekerd van het door u gekozen weer op reis

Engeland | Geen reacties

Digitale ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van de strategie van Stena Line voor de toekomst. Een actueel voorbeeld is de lancering van Gaming Line aan boord van onze ferry’s rondom kerstmis. Nu lanceren we de volgende stap in de beleving aan boord: verzekerd van het door u gekozen weer op reis!

“Het afgeven van weer garanties wordt steeds belangrijker voor onze klanten. Met de hulp van de moderne VR-technologie kunnen we nu echte garanties afgeven. We hebben nu drie verschillende weersomstandigheden pakketten ontwikkeld, binnenkort volgen er meer”, aldus Stena Line’s eigen weer expert Gail Weathers.

We hebben samen met onze klanten drie verschillende weersomstandigheden pakketten ontwikkeld die u als optie online kunt bij:
– Zomer en zon
– Golven en zoutnevel
– Winderig weer

Zomer en zon het hele jaar door
Hier kunt u ontspannen op ieder strand van één van onze prachtige bestemmingen. Het pakket bevat de verhuur van een strandstoel en handdoek in onze lichttherapie met UV-lampen,audio- met de kabbelende golven en de kreten van zeevogels en verwarmd zand. Let op: neem uw zonnecrème mee.

Golven en zout spray – onze maritieme achtbaan
Voor degenen onder u die meer actief bezig willen zijn bieden wij een maritiem geïnspireerd achtbaan pakket dat kan worden geselecteerd in 3 sterktes: wind, storm en orkaan. Het pakket omvat de huur van de stoel in onze 5D cinema die de bewegingen in de film, dewindstoten, zout spray, en het geluid van golven en wind, simuleert. Wij garanderen dat het zal kriebelen uw de buik. Let op: Breng schone kleren mee.

Winderig weer 
Ook dit is een pakket voor degenen die van meer actie houden. Voel je gewichtloos in onze windtunnel op elke bestemming. Ook hier kun je kiezen uit 3 verschillende sterktes: wind, storm en orkaan. Het arrangement is inclusief de huur van veiligheidsuitrusting en VR-bril.

We hebben ervoor gekozen ons te concentreren op erkende technologie uit Duitsland, getest in verschillende landen. De focus was om een ​​systeem te vinden dat in lijn is met onze duurzaamheid inspanningen.

De pakketten hebben een eenheidsprijs van EUR 20 en bevatten een VR kit met bril, een gratis drankje aan de bar (aangepast aan de gekozen weersomstandigheden) en technische ondersteuning.Voor een verandering van het weer tijdens de reis zal een vergoeding van EUR 3 berekend worden. Hetzelfde geldt voor de extra prijs voor de Comfort-pakket met extra sterke effecten.

Wat voor soort weer wilt u reserveren? Deel je gedachten in de reacties hieronder.