Win een privétour voor 4 bij Adnams Brouwerij in Suffolk!

Engeland | 3 reacties

Doe vóór 14 november 2015 mee met deze winactie van Visit Suffolk en wie weet overnacht jij straks met 3 vrienden in Southwold, Engeland en krijg je een privé tour door de Adnams Sole Bay Brewery!

In het schilderachtige stadje Southwold aan de kust van Suffolk komen dagelijks kleine stoomwolkjes mout uit de Adnams Sole Bay Brewery. Adnams is een bekende naam in heel Engeland en sinds 1872 op dezelfde plek langs de zee gebrouwen. Toch is er sinds die tijd veel veranderd. Wie weet ontdek jij dit straks samen met 3 vrienden!

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan win jij samen met 3 vrienden een kijkje achter de schermen bij de Adnams brouwerij. Je ziet met eigen ogen het ingewikkelde doolhof van high-tech apparatuur, leert de geheimen van de meester brouwers en proeft enkele van de beste bieren in Engeland tijdens een privé tour door de brouwerij!.

Dat is nog niet alles, na de tour en een dag in Southwold, verblijven jij en je vrienden een nacht in het The Crown Hotel, een chique inn die tweemaal is uitgeroepen tot ´Suffolk’s Dining Pub of the Year´.

Deze actie is inmiddels afgelopen, je kunt geen kans meer maken op de prijs.