Toggle mobile menu
Toggle mobile menu

Portobello Market in Londen

De markt van Portobello Road is een hele leuke toeristische attractie in Londen. Je kunt lekker rondslenteren op deze markt en komt veel kleding, antiek en tweedehandsspullen tegen. De markt is ongeveer 3 km lang maar vergis je niet in de drukte en daardoor loop je er niet ‘even’ snel doorheen. Advies is ook om in de ochtend te gaan want in de middag is het nog drukker en om bij de marktkramen te komen. Verder zijn er op de Portobello Road veel internationale restaurants en pubs waar je goed kan eten tegen een goedkope prijs. Op de markt zijn veel kraampjes waar u zowel snacks, zoetigheden en complete maaltijden kunt kopen.

Op maandag tot en met donderdag is er in Portobello Road een kleinere markt met vooral groenten en fruit. Voor antiek, boeken en tweedehandsspullen kunt u op werkdagen naar de winkels op Portobello Road.

De antiekmarkt is alleen op vrijdag en zaterdag waarbij op zaterdag het aanbod van antiek en tweedehandsspullen het grootst is.

 

Metrostations: 

Ladbroke Grove. 

Vanaf Notting Hill Gate moet u ongeveer 10 minuten lopen. Als je voor de antiekmarkt komt dan is metrostation Notting Hill Gate het meest dichtbij.

Positie op de kaart

RegioEngeland, Londen (stad)

CategorieEten & Drinken, Winkelen

Geschikt voor55+, Stellen & vrienden

Laat een bericht achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog categorieën

Meest gelezen artikelen