Toggle mobile menu
Toggle mobile menu

The Beatles in Liverpool

The Magical Mystery Tour is een must voor liefhebbers van The Beatles. In een gele Mystery Tour bus rijd je langs het Liverpool van Paul, John, Ringo en George. Hun geboortehuizen, favoriete stekjes en de plekken uit de liedjes, zoals Penny Lane, Stawberry Fields en het kerkhof waarop Eleanor Rigby begraven ligt, worden bezocht en er is gelegenheid tot het uitgebreid maken van foto's. In de bus worden liedjes van The Fab Four gedraaid en de reisleider vertelt vele smakelijke anekdotes. Aan het einde van de tour stap je uit bij de vermaarde Cavern Club, de club in de kelder waar The Beatles regelmatig optraden en waar onlangs niemand minder dan Paul McCartney een verrassingsconcert gaf. In de club is altijd live muziek, diverse artiesten spelen hun interpretatie van beroemde Beatlesliedjes.

Om het Beatles gevoel compleet te maken kun je overnachten in het 'Hard Days Night' hotel, net om de hoek bij The Cavernclub, met op iedere hoek van het hotel een metershoog beeld van The Beatles. Het interieur heeft uiteraard slechts één thema; dat van het wereldberoemde viertal!

Liverpool heeft nog veel meer te bieden, naast een prachtig museum over The Beatles, heeft het een rijke historie, een gezellig stadshart met leuke winkeltjes, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Positie op de kaart

RegioEngeland

CategorieCultuur & Entertainment

Geschikt voor55+, Familie vakantie (kids 13-18 jaar), Familie vakantie (kids 7-12 jaar), Stellen & vrienden

Laat een bericht achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog categorieën

Meest gelezen artikelen