Toggle mobile menu
Toggle mobile menu

Wandelen tussen de watervallen en berghutjes

In het prachtige lauterbrunnen kun je heerlijk tot rust komen. In het dal beneden kun je kamperen of een leuk huisje huren.

Je kijkt uit op een sneeuwberg en meerdere watervallen!

In de zomer is de sneeuwberg ook aanwezig maar dan is het wel gewoon 30 graden of meer beneden! Het dorpje zit net iets hoger dan de camping en heeft de echte Zwitserse sferen, blokhutjes, bloemetjes en leuke winkeltjes.

Als je de natuur in wandelt kom je van alles tegen, zoals een mooie witte brede rivier met prachtige stenen en natuurlijk nog meer watervallen en mooie bloemen!

Ook op loopafstand ligt de wonderlijke Trummelbach Falls, hier ga je met een lift de grotten in en ervaar je de kracht van 20.000 liter water per seconde, adembenemend!

Nog iets hoger op de berg kun je met een kabelbaan 4 secties omhoog, zelfs de beroemde James Bond sneeuwberg op! ook in de zomer! Schilthorn, heet het.

In de bergen zitten hier en daar ook leuke restaurantjes waar je heerlijk een sapje kan halen of een lekkere lunch met uitzicht op de sneeuwberg of watervallen.

Lauterbrunnen ligt dicht bij Interlaken, waar een helderblauw/groene grote meer ligt omringd door een hele leuke stad!

 

 

 

Image gallery

Positie op de kaart

RegioZwitserland

CategorieCultuur & Entertainment, Eten & Drinken, Geschiedenis & Wetenschap, Natuur, Sport & Gezondheid

Geschikt voor55+, Familie vakantie (kids 0-6 jaar), Familie vakantie (kids 13-18 jaar), Familie vakantie (kids 7-12 jaar), Stellen & vrienden

Laat een bericht achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog categorieën

Meest gelezen artikelen