Gaming Line app Stena Line

Gaming Line – onze mobiele game!

Engeland | Geen reacties

Hoewel we denken dat reizen met ons een geweldige ervaring is, begrijpen we uiteraard dat het wachten (iets wat bij alle vormen van reizen hoort) soms vervelend kan zijn. Daarom hebben we een aantal kleine uitdagingen voor je om zo ieder moment van je reis plezierig te maken! Daar bijna iedereen tegenwoordig toegang heeft tot een smartphone of tablet, dachten we dat een mobiele game een goed idee zou zijn. Dat is Gaming Line geworden, en we hopen dat je het met ons eens bent dat het een goed idee is, en je ons wilt helpen het spel te testen!

Download en test Gaming Line!

Vandaag lanceren we release #1 van onze nieuwe game; Gaming Line. Deze game bestaat uit een aantal klassieke en uitdagende mini-games. De beste manier om meer over het spel te weten te komen, is om de app gewoon te downloaden en te testen. Download de app direct in de App Store of Google Play, of zoek naar Gaming Line. Wil je ons feedback geven over de app? Dat is meer dan welkom! Email ons op info.nl@stenaline.com, bij voorbaat hartelijk dank!

Win spel munten in de app en winkel hiermee in onze onboard shop!

De volgende release is op 25 november en bevat 4 nieuwe mini-games, waarvan er twee alleen aan boord gespeeld kunnen worden. In deze tweede release kun je concurreren tegen vrienden, familie of totale vreemden in de lokale competities aan boord van onze schepen en in de terminals. Iedere twee uur trekken we een nieuwe winnaar. De winnaar krijgt extra spel munten. Deze spel munten kunnen gebruikt worden om producten uit onze echte onboard  shop te kopen via de Game Shop.

Doe mee & win met de advent kalender!

1 december markeert het begin van onze jaarlijkse traditie – de advent kalender! Nou ja, niets nieuws hier – maar wat niet volgens de traditie is, is hoe je kunt deelnemen… De advent kalender van dit jaar dient als een dagelijkse uitdaging in het spel ‘Gaming Line’ in plaats van het openen van een raampje. Ook dit jaar zijn er weer 12 reizen en 12 prijzen uit de onboard shop te winnen!

Wil je een herinnering ontvangen wanneer de advent kalender begint? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via www.stenaline.nl/nieuwsbrief

Gaming Line app collage