geboren-op-zee-bezoekje-brug-Mecklenburg-Vorpommern

Geboorteplaats: ferry M/S Mecklenburg-Vorpommern

Engeland | Geen reacties

Eén jaar geleden was de familie Mittelstedt met onze ferry M/S Mecklenburg-Vorpommern op de terugweg naar Duitsland na hun zomervakantie in Zweden. Tijdens de overtocht besliste Ylvi dat ze niet langer wilde wachtte in de baarmoeder van haar moeder maar graag bij de rest van de familie wilde zijn, of natuurlijk onze ferry wilde zien. Op 25 augustus 2016 werd kleine Ylvi geboren op zee. Vandaag bezocht ze “haar” ferry om haar 1e verjaardag te vieren.

Herinner je je de baby Ylvi, die een jaar geleden aan boord van FS Mecklenburg-Vorpommern geboren was? Dit is wat haar vader vorig jaar schreef:
“Op onze weg terug van vakantie is onze dochter Ylvi op 21 augustus 2016 geboren op de ferry Mecklenburg-Vorpommern.
Er waren veel mensen die ons hebben geholpen bij deze ongeplande situatie. Dus alles ging goed en Berlijn heeft vorige week haar geboorteplaats “MS Mecklenburg-Vorpommern, Ostsee” plus coördinaten officieel verklaard. Ik wil uw bedrijf bedanken voor het hebben van zo’n behulpzame bemanning en zelfs (omdat we daarna administratieve inspanningen hadden voor het invullen van de benodigde documenten voor het aangeven in Berlijn) de heer Göpel van het havengebied in Rostock. Al deze mensen (in de foto meneer Markus Wiesener 2e Mate, die bij de geboorte heeft geholpen) waren zo aardig. Zonder aarzeling deden zij het beste wat ze konden.

Volgend jaar zal Ylvi weer op de ferry zijn, omdat we deze ferry altijd gebruiken voor onze vakantie naar Zweden. Dus vertel het management van stenaline dat ze trots kunnen zijn op het feit dat deze mensen voor hen werken.
Beste wensen,
Michael Mittelstaedt”

Ylvi geboren

Deze zomer bezocht kleine Ylvi en haar familie het schip opnieuw om de 1e verjaardag van Ylvi te vieren. In de cabine gaf het personeel mousserende wijn voor de ouders en enkele Stena cadeautjes aan de kinderen.

Zeldzame geboorteplaats

De familie kreeg de mogelijkheid om de exacte geboorteplaats op de zeekaarten te bekijken tijdens een exclusief bezoekje op de brug.
In de geboorteakte van YIvi staat de zeldzame geboorteplaats “Ferry Mecklenburg-Vorpommern” ingevoerd met lengte en breedte van de rotatieplaat Rostock.
Ondanks het late bezoek in de avond, bekeek Ylvi alles met grote ogen en genoot ze van de aandacht. Terwijl ze plaats nam op de kapiteinstoel, leek het alsof ze uit was op een mooie carrière op zee.

Bezoek-aan-brug-Yvi-en-familie

In de ochtend voor aankomst in de haven van Rostock kreeg Ylvi felicitaties van de gehele bemanning en de passagiers bij het passeren van de geboorteplaats. We kijken ernaar uit om Ylvi en haar familie volgend jaar weer te zien!

/ Christoph Gulitz, Capt. M/S Mecklenburg-Vorpommern

Tags: ,