5x Valentijnsdag in Londen

Engeland | 4 reacties

Zou ook jij Valentijnsdag in Londen willen vieren? Londen is de favoriete Valentijnsdag-bestemming van Nederlanders in 2016. En dat is niet voor niets! Londen is met Valentijnsdag namelijk dé stad voor geliefden. Je reist gemakkelijk naar Londen met ons Ferry & trein arrangement en kunt aan boord al in de stemming komen met ons Valentijns-diner. Eenmaal in Londen zijn er veel leuke en romantische activiteiten en evenementen die in het teken van Valentijnsdag staan. Wat dacht je van een romantische wandeling door een van de mooie stadsparken van Londen of samen genieten van de prachtige skyline? Op zoek naar iets originelere verrassingen voor jouw Valentijn? We zochten de 5 leukste dingen te doen met Valentijn in Londen en zetten ze hier voor je op een rijtje!

1. Vier Valentijn als Harry Potter

Dit jaar kun je namelijk ook terecht in Harry Potter World, om de meest magische date ooit te beleven in de Grote Zaal. Bij aankomst ontvang je een welkomstdrankje (waaronder een speciale Love Potion cocktail) en hapjes, voordat je plaats kunt nemen in de authentieke Grote Zaal set. Eenmaal aan tafel serveert men een drie-gangen diner. Na het diner krijg je exclusief toegang tot de Studio Tour. Na afloop kan je een eigen toverstok uitkiezen die je mee naar huis mag nemen.

2. Champagne Experience in London Eye

1000x300_valentines-cocktail-experience

Maak van jouw ritje in het London Eye een romantische ervaring. Geniet van het prachtige uitzicht over de skyline van Londen onder het genot van een glas Pommery Champagne. Nog iets meer romantiek toevoegen dan een glas Champagne? Ga dan voor de ‘Cupid’s Capsule’ waarbij een personal host jullie bedient en voorziet van Champagne en luxe champagne truffels.

3. Rooftop Romance bij het Ham Yard Hotel

Geniet van een romantische avond in de pop-up rooftop bar met uitzicht over Londen. Kruip onder een warme deken en geniet van historische Gin’s van de bekroonde Londense distilleerderij Sipsmith. Probeer bijvoorbeeld Charles Dickens zijn favoriet, de Soho Gin, op basis van 16e eeuws recept.

4. Icebar in Londen

londen-valentijn-ijsbar

Wordt de romantiek jullie even té heet? Koel af van in Londens Icebar, een unieke ervaring! In de IJsbar van Londen is jaarrond -5⁰C en is alles gemaakt van ijs; van muren, tafels en stoelen tot de glazen waarin je cocktails geserveerd krijgt.

5. Valentijns avond onder de sterren

Breng op Valentijns avond een bezoekje aan de Royal Observatory in Greenwich en geniet samen met je valentijn van de sterren aan de hemel. Neem een uniek kijkje naar de sterren door de 18 ton zware Victioriaanse telescoop. Naast een kijkje door de telescoop zijn er nog een aantal romantische activiteiten die deze avond een onvergetelijke Valentijns avond moeten maken.


 • Nou een heerlijke champagne experience zeg ik geen nee tegen. Lijkt me super romantisch met me man. Die ondanks ik 11 jaar bij jullie gewerkt heb nog nooit Londen gezien heeft.???? shame on me!!Dus vandaar ik hem Londen wil laten zien.
  En ik stiekum toch graag weer eens met de stena mee wil…..kon ik altijd zo goed tegen hihi

 • Hoi Hoi,

  Ik kan wel een heel lang en zielig verhaal gaan ophangen waarom ik denk dat ik het verdien.
  Maar dat doe ik niet..Ik zou heel graag me mannetje willen verrassen met deze super mooie valentijns actie.

  Nu heel hard duimen op wat geluk!

 • Jolanda koot says:

  Heerlijk onder dat dekentje met m’n geliefde. Wat zou dat super zijn.

 • paul been says:

  Onder de steren is top al is in Noorwegen gedan in Lillehammer met noorderlicht dus in op nul lijkt ook top om te doen