Dobby uit Harry Potter in Londen

GEZOCHT: Dreuzels en tovenaars!

Engeland | 8 reacties

Ieder jaar pakt Warner Bros bij haar Harry Potter Studio Tour in Londen uit met nieuwe adembenemende sets, authentieke props en originele kostuums. Families en jongeren kiezen graag voor een relaxte en magische overtocht vanuit Hoek van Holland om de dag erna uitgerust in Engeland aan te komen om de studio’s te verkennen. Dit staat je dit jaar alvast te wachten:

In Londen op bezoek bij Harry Potter en Sherlock Holmes Lees ook: In Londen op bezoek bij Harry Potter en Sherlock Holmes >>

The Goblet of Fire

Grote Hall Harry Potter in Oxford

Tussen 30 maart – 23 september 2018 keert voor de allereerste keer sinds de opnames gestopt zijn, de vuurbeker terug naar de Grote Hal! Herinner je je de magische beker nog die Harry’s naam selecteerde om deel te nemen aan het Toverschool Toernooi? Je ziet niet alleen de vuurbeker tijdens je bezoek maar er wordt ook een live demonstratie gehouden waar getoond wordt hoe de perkamenten van de kampioenen uit de vuurbeker werden gedreven!

Dark Arts

Wegisweg tovenaarswinkelstraat Harry Potter

Van 28 september – 11 november 2018 kun je je borst natmaken voor een griezelig avontuur in de studio’s! Tijdens Halloween krijgen bezoekers een introductie tot de Donkere Kunsten! Er zullen maar liefst 100 pompoenen vanaf het plafond hangen en de grote eettafel zal versierd worden in echte Halloween stijl. Het toppunt is echter een gevecht tegen de dooddoeners die tijdens een live duel graag tonen hoe deze scenes net werden gefilmd.

Daarna kan je naar het donkere Diagon Alley wandelen maar laat je niet schrikken…

Hogwarts in the snow

Er is geen betere manier om 2018 af te sluiten dan met Hogwarts in de sneeuw! Van 17 november 2018 tot 27 januari 2019 wordt de Grote Hall helemaal getransformeerd voor het Yule Bal en het schaalmodel van Hogwarts zal helemaal bedekt zijn in sneeuw. Bezoekers hebben zelfs de kans om de diverse sneeuw aan te raken die gebruikt werden voor de opnames, zo heb je vallende sneeuw, krakende sneeuw of glinsterende sneeuw.

Boek nu voordelig je tickets voor de Stena Hollandica met onze exclusieve aanbiedingen en beleef een magisch verblijf aan boord. Boek ook zeker je Harry Potter Studio kaartjes op voorhand om teleurstelling te vermijden. Kaartjes kunnen niet ter plaatse aangekocht worden.


Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.