Toggle mobile menu
Toggle mobile menu

Fijn park midden in Londen

Als je midden in Londen even rust en ruimte wil, gezonde lucht op wil snuiven, wil wandelen, joggen, hardlopen, skaten, fietsen èn midden in de natuur wil zijn? Als je even wil ontspannen zonder allerlei prikkels van mensen en gebouwen.

Ga dan naar het ruime, langgerekte en mooi opgezette Mile End Park. Ongeveer 32 ha groot. Voor ieder wat wils, zoals een terrastuin, een ecologische zone, diverse wandelpaden, een kinderstuk met speeltuin en ook de ‘Walk a mile route’.

Ligt op een steenworp afstand van metrostation Mile End. Een busstation ligt er vlak naast, waar diverse buslijnen komen en gaan. Deze bussen en overig verkeer rijden op dat stuk onder het park door. Er is een zog. Green Bridge gebouwd over de weg heen. Gewoon..met bomen, struiken, gras en wandel- plus fietspaden. Geweldig!

Je komt er heerlijk tot rust.

Heb je trek gekregen van het zo ontspannen of actief in het groen te zijn geweest? Middenin het park is een plek waar je wat kunt drinken wat kunt eten. Met een prachtig art centre ernaast.

Als het je park in/uit gaat vanaf het metrostation of het grote busstation, dan zijn er daar diverse eetgelegenheden en plekken waar je een bakje koffie (of thee) kunt drinken. Ben je bijv. je lunch vergeten en wil je lekker op een bankje lunchen of op een kleed picknicken, dan kun je even langs de altijd open zijnde Coop-supermarkt. Even het hoekje om, trapje op en je bent weer in het park.

Kortom, geniet van het Mile End Park! Een onontdekte groene parel midden in de stad!

 

 

Image gallery

Positie op de kaart

RegioEngeland, Londen (stad)

CategorieNatuur

Geschikt voor55+, Familie vakantie (kids 0-6 jaar), Familie vakantie (kids 13-18 jaar), Familie vakantie (kids 7-12 jaar), Stellen & vrienden

Laat een bericht achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog categorieën

Meest gelezen artikelen