Toggle mobile menu
Toggle mobile menu

Londen op grote hoogte

Wat is er leuker dan een stad te bekijken vanop een 35 verdiepingen hoog gebouw? Juist ja, een 36 verdiepingen hoog gebouw uiteraard. In Londen kan je dit vanop een wolkenkrabber in hartje centrum gelegen aan Fenchurch street. Het gebouw wordt in de volksmond ‘Walkie Talkie’ genoemd. Via een lift ga je in 8 seconden helemaal tot boven. De bovenste verdieping werd omgetoverd tot ‘Skygarden’, letterlijk vertaald: tuin hoog in de lucht.

Wanneer de deuren van de lift openen treedt je binnen in een ware oase van rust. Skygarden bestaat uit een collectie exotische planten, heeft twee restaurants waar je lekker kan eten en een mooi terras waar je heerlijke cocktails kan drinken. Allemaal met een prachtig uitzicht op Londen. Daarnaast bestaat de hele verdieping uit glas en kan je langs de volledige lengte van het gebouw op een balkon buiten gaan staan. Het zicht vanop de 36ste verdieping van de Walkie Talkie is werkelijk adembenemend.

Breng een bezoekje aan Skygarden en oordeel zelf! Toegang tot Skygarden is trouwens volledig gratis! Je dient wel van tevoren te reserveren. Dit kan tot enkele weken op voorhand via skygardentickets.com. Wees er snel bij, de plaatsjes zijn snel volzet.

(Foto door: Jason Alden/Bloomberg)

Positie op de kaart

RegioLonden (stad)

CategorieCultuur & Entertainment

Geschikt voor55+, Familie vakantie (kids 0-6 jaar), Familie vakantie (kids 13-18 jaar), Familie vakantie (kids 7-12 jaar), Stellen & vrienden

Laat een bericht achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog categorieën

Meest gelezen artikelen