Shoppen in Londen met kinderen

Shoppen met kinderen in Londen

Engeland | Geen reacties

Ken je dat? Jij wilt je in het Londense shopwalhalla helemaal uitleven, maar je kinderen vinden dat maar saai. Hoog tijd voor wat strategische planning van je winkeltocht! Deze winkels in Londen vallen ook bij jouw kinderen gegarandeerd in de smaak!

De 6 mooiste plekken in Noord-Ierland Lees ook: De 6 mooiste plekken van Noord-Ierland >>

Regent Street: Hamleys

Hamleys speelgoedwinkel Londen

Je hebt speelgoedwinkels en je hebt Hamleys: in deze wereldberoemde speelgoedwinkel met maar liefst zeven verdiepingen vind je meer dan 50.000 spelletjes, computer games, pluchen beesten, de laatste gadgets, klassiek speelgoed en collector’s items, waaronder een indrukwekkende verzameling Harry Potter artikelen. Daarnaast zijn er regelmatig bijzondere evenementen, product demonstraties en tentoonstellingen. Jong en oud zijn er gegarandeerd een paar uur zoet.

De hoofdwinkel zit aan de beroemde winkelstraat Regent Street, maar in de London Designer Outlet naast het Wembley Stadion zit ook een vestiging, waar ze speelgoed verkopen tegen outlet prijzen.

Leicester Square: M&M’s World Store

M&M's store in Londen

De M&M’s World Store aan Leicester Square is met maar liefst vier verdiepingen vol artikelen met en over de populaire snoepjes één van de grootste snoepwinkels ter wereld! Kies uit de ‘chocolade muur’ met 100 kleuren je eigen mix snoepjes, verbaas je over de vele artikelen met de karaktertjes ‘Red’ en ‘Yellow’ – alles van kleding en serviesgoed tot dispensers, pennen, telefoonhoesjes en pluchen poppen aan toe. En je kunt nog met de levensgrote poppen op de foto ook.

Oxford Street: Disney Store

Nog zo’n cadeauwinkel waar je kunt wegdromen bij je favoriete karakters. Wie dacht dat het in de Disney Store alleen om de magie van de klassieke Disney figuren draaide, heeft het mis. Hier verkopen ze naast speelgoed, kleding en merchandise ook artikelen met karakters uit de Star Wars-, Marvel- en Pixar-films. Prinsen en prinsessen in spé kunnen er een foto nemen in de gouden koets van Assepoester.

De kers op de taart: met de ferry naar Londen!

Basketbal en voetbal veld aan boord Stena Line

Kinderen zijn nieuwsgierig en willen niets liever dan de wereld ontdekken. En dat komt goed uit, want aan boord van onze ferry is genoeg te ontdekken! Zo is er een speciale kinderspeelhoek van onze mascotte Happy, een Teen Town voor de wat oudere kinderen, een voetbal- en basketbalveld op het buitendek en natuurlijk zeeën van ruimte! Wat te denken van het aan boord slapen van een groot schip met uitzicht op zee en lekker luieren in de patrijspoorten… Kortom, een échte belevenis! Zien we jullie aan boord?