Zonsopkomt in het Cotswold

Calling all campers!

Engeland | 1 reactie

Ben je nog steeds op zoek naar de perfecte kampeerlocatie? Dan raad ik je aan om dit jaar The Cotswolds te bezoeken waar je diverse idyllische locaties kan ontdekken, gaande van Bath tot Stratford-upon-Avon.

In de Cotswolds vind je prachtige architectuur, een scenisch landschap maar ook charmante pubs en restaurants. Bovendien kan je hier de beste kastelen en paleizen bezoeken die je anders gemist zou hebben, zoals het UNESCO werelderfgoed Blenheim Palace, Sudeley Castle en Snowshill Manor.

Indien je zelf met de auto-, caravan of camper naar Engeland vertrekt, raad ik de Chipping Norton Campsite aan die beschouwd wordt als een topverblijf voor wandelaars en bezoekers die met hun hond reizen. Chipping Norton bevindt zich in het westen van Oxfordshire en daardoor kan je gemakkelijk naar Stratford-Upon-Avon en Oxford verder reizen. Deze kampeerplaats wordt omgeven door gezellige dorpen en de perfecte plaats om even tot rust te komen.

Tip: Vergeet geen koplampstickers aan te kopen voor vertrek (ook verkrijgbaar in de onboard shop)

Sightseeing in Cotswold

Hou je meer van een actieve vakantie? Rij dan verder naar Winchcombe. Winchcombe Campsite bevindt zich in een rustige omgeving maar is heel centraal gelegen waardoor je de dorpen in de Cotswolds gemakkelijk kan bezoeken, zoals Cheltenham, Stratford-Upon-Avon en Oxford. Hier geniet je van een prachtig uitzicht en heb je de kans om unieke fiets- en wandelroutes te ontdekken. Het is ook een top locatie voor reizigers die houden van vissen en hier even tot rust willen komen.

Met een Camping en Caravanning lidmaatschap kan je kiezen uit 107 bekroonde campings en 16 prachtige Forest Holiday campings. Meer informatie over de Cotswolds vind je door een digitale gids te downloaden, deze vind je via de officiële website van the Cotswolds hier.

Reizen naar de Cotswolds

De Cotswolds in Engeland zijn gemakkelijk aan te reizen vanuit Harwich. Zodra je van de ferry rijdt, reis je vanuit Harwich in circa 3 uur naar het hart van de Cotswolds en kan de vakantie écht beginnen!