Winkelen in Coventry Street in Londen

Uitverkoop in Londen

Engeland | Geen reacties

Wie denkt dat shoppen in Londen alleen in november en begin december leuk is, heeft het mis. Na Boxing Day (26 december) barst in Engeland de uitverkoop los. Van warenhuis tot chique winkel en klein boetiekje: allemaal hebben ze tot half januari aantrekkelijke aanbiedingen. Het loont wel om vooraf een ‘aanvalsplan’ te maken voor de dingen die je wilt hebben.

Shoppen in Londen: Seven Dials Lees ook: Shoppen in Londen: Seven Dials >>

Een veilige keuze zijn de grote warenhuizen, waar je allerlei artikelen onder één dak vindt. Bij Harrods start de Post Christmas Sale altijd op tweede Kerstdag met een extravagante show (vorig jaar waren er echte rendieren en een live optreden van Florence + the Machine). Selfridges heeft maar liefst zes verdiepingen met afgeprijsde designer merken, terwijl je voor woonaccessoires en cosmetica bij Liberty in Regent Street aan het goede adres bent en voor delicatessen bij Fortnum & Mason op Piccadilly terecht kunt.

Canarby Street & Seven Dials: hippe en trendy boetiekjes

Je kunt ook een bepaald winkelgebied kiezen, bijvoorbeeld in de Seven Dials en Carnaby Street, waar je allerlei kleinere hippe en trendy boetiekjes vindt. En dan zijn er natuurlijk ook de diverse outlet winkelcentra van de grote merken, waar je normaal al hoge korting krijgt, maar die er in deze periode nog een schepje bovenop doen.

Outlet winkels in Noord-Londen

Vlakbij het beroemde Wembley Stadium in Noord-Londen is de London Designer Outlet gevestigd met maar liefst 50 outlets van grote merken in (sport)kleding, woonaccessoires (Villeroy & Boch), elektronica (Sony), keukengerei (Procook). In de spiksplinternieuwe ICON outlet in de O2 arena in Greenwich (zuidoost Londen) zij vooral beroemde mode en lifestyle merken te vinden, zoals Kurt Geiger, Jack Wills, Guess, G-Star Raw en Ted Baker.

Voordelig naar Londen

Buitendek tijdens Stena Line overtocht naar Engeland

De meest comfortabele en voordeligste route naar uitverkoop paradijs Londen is natuurlijk met Stena Line. Je reist al vanaf € 49,- p.p. van Hoek van Holland naar Londen, inclusief alle toeslagen! En ook heel belangrijk: Stena Line kent geen bagagebeperking. Dus wat let je: shop till you drop!