kerstshoppen londen

Kerstshoppen in Londen

Engeland | Geen reacties

Met de feestdagen op komst is het weer tijd om te kerstshoppen! En als we het over kerstshoppen hebben, dan is het Engelse winkelparadijs Londen wel dé place to be! Londen is niet voor niets de modestad nummer 1 van Groot-Brittannië en heeft voor ieder wat wils, in alle prijsklassen. Rondom kerst is Londen bovendien gehuld in kerstsferen wat het kerstshoppen tot een grote beleving maakt. Wil jij dat ene leuke kerstkado? Ga dan naar Londen en profiteer van de lage Britse pond. Natuurlijk vertellen we je waar je moet zijn!

Londen's beste kerstshop winkels! Lees ook: Londen’s beste kerstshop winkels! >>

 

Kerstshoppen Londen

Dat de grote warenhuizen in Londen één en al kerst ademen maakt alleen al dat ze een bezoekje waard zijn. Zo is er ieder jaar een heuse strijd wie de mooiste kerstetalage van Londen heeft. Neem zelf een kijkje bij o.a. Harrods, Selfridges, Fortnum en Mason en je zult versteld staan… Natuurlijk ontdek je de mooiste Britse kledingmerken en trends snel in Londen, nog voordat deze naar Nederland zijn overgewaaid. Als je goed wil slagen met jouw kerstinkopen raden we je zeker aan een bezoekje te brengen aan Oxford Street en Regent Street. Maar ook de Seven Dials, Carnaby Street, Bond Street en Covent Garden zijn een must-visit.

Kerstverlichting

Londen barst niet alleen van de meest trendy kledingwinkels, kleine cadeauwinkels en vele warenhuizen, maar ook van de kerstsfeer! Jaarlijks versiert Londen zich met vele lichtjes, versieringen, kerststallen, kerstmarkten en prachtige kerstetalages. Overal tref je kerstbomen, van groot tot klein. Traditiegetrouw begint het kerstseizoen in Londen half november wanneer in de grote winkelstraten als Regent Street en Oxford Street de kerstverlichting met groots spektakel wordt aangezet. Iets wat je absoluut een keer meegemaakt moet hebben!

Kerstmarkten in Londen

Kerstmarkten zijn een vaste prik in Londen en kom je van klein tot groot tegen. Zo veranderd het immense Hyde Park ieder jaar in Winter Wonderland en tref je hier een grote kerstmarkt gecombineerd met streetfood, bars, een ijsbaan en een breed aanbod van wel meer dan 100 attracties voor jong en oud. Clapham Common (voorheen Victoria Park) transformeert ieder jaar naar Winterville, compleet met ijsbaan, reuzenrad, restaurants en vele andere attracties. Ook op andere bekende plekken in de stad zoals bij de Tower Bridge en London Bridge kom je een kerstmarkt tegen.

kerstshoppen Londen winter wonderland

Kerstmarkt Winter Wonderland tijdens het kerstshoppen in Londen

 

IJsbanen in Londen

Wil je na al het kerstshoppen even stoom afblazen? Bind dan de schaatsen maar onder! Londen kent rondom kerst meerdere ijsbanen om je even uit te leven. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je door het schaatsen populaire attracties in Londen mist, daar meerdere schaatsbanen juist rondom deze highlights als het London Eye, Hyde Park en de Tower of Londen gebouwd zijn. Dubbel plezier dus!

Kerstshoppen zonder bagagelimiet!

Wil je dit jaar écht goed uitpakken met je kerstinkopen? Dan ben je hier aan het juiste adres, Stena Line heeft namelijk geen bagagelimiet! Ja, dat lees je goed. Je kunt zoveel kerstinkopen in Londen doen als je wil, want alles kan mee aan boord op onze superferry! En met de voordelige koers van het Britse Pond, kunnen jouw kerstinkopen in Londen weleens heel voordelig uitpakken!

Meer dan genoeg redenen om te gaan kerstshoppen in Londen! Laat je ons weten hoe het was en wat jouw tips zijn?